Myself and Me

Sep 23 2014
Breakfasto with #nasi #lemak #kerang 
Thx kpd si pembeli luv u to the moon #amboi

Breakfasto with #nasi #lemak #kerang
Thx kpd si pembeli luv u to the moon #amboi

Sep 14 2014

Budak mulut riuh! #cats #centa #hati #furkids #charlienghowhoon #mackerel

Sep 07 2014
#waiting & #watching

#waiting & #watching

Aug 24 2014
apakah ini?clue: bukan gong.. hahaha..

apakah ini?clue: bukan gong.. hahaha..

Aug 15 2014
Dear lengchai,we’ve been together since januari 2013…thx 4 served me well..gonna take care of u no matter what ^_^ #lengchai #135 #speakinglapulak #puuiiiii

Dear lengchai,we’ve been together since januari 2013…thx 4 served me well..gonna take care of u no matter what ^_^ #lengchai #135 #speakinglapulak #puuiiiii

Jul 26 2014

Gojes ;(

Da seminggu gojes menghilang..penuh misteri..x pasti klua dr celah mane tau2 da xde dlm rumah :(
Da ku carik keliling flat..atas bwh tp xde..walaupon gojes cacat bute sebelah mate,tp die mmg cantik..pure persian muke penyek..kalau org yg betol2 suke kucing jmpe die xpe,tp aku takot kalau yg pk $$ semate,mmg masak la die jd kilang dsuruh beranak je :(
Allah,tlg lindungi gojes..moga dijumpai org yg baik2..aku mmg x pandai jage die..maafkan aku gojes :(

Jul 25 2014

Lelaki..

Jangan dilayan lelaki yg meminta-minta..takde kredit,minta..takde duit,minta..takde kasih sayang,minta..itu bukan lelaki..itu si celaka..

*Hahahaha..sound tepat!*

Kredit:janganignore.blogspot.com

Jul 20 2014

Entah?

Seriusly rasa:

Guilty
X seronok
Unhappy
Useless
X secure
Stupidos
Jahat
Malu

N berjuta lagi unexplain feelings..

I think we need to take a break..n cari diri kita balik..dis is not i want,its not should happened..

Allah,pasti ada sesuatu yang Kau mahu tunjukkan pada kami di sebalik semua ini..tabahkan lah hati kami ;(

Jul 16 2014

Pelajaran@pengajaran?

Dear u..

Aku hairan kenapa kau x jadikan hal lepas sebagai pengajaran untuk hari ni..
Masih lagi kau kekal dengan sikap poya2 mu itu..
Apa sebenarnya yang kau cari?

Jun 16 2014

I.n.s.e.c.u.r.e

Kadang-kadang aku terpikir..or lebih tepat lagi aku selalu terpikir;

Layak ke kau dapat kepercayaan aku untuk terus ade dalam hubungan ni?

Yeah i know that ur past bukanlah patut menjadi ukuran untuk aku membuat sebarang judgement tentang kau sekarang..tapi kau tau tak yang aku sentiase takut?aku takut benda lame berulang kembali..

Jadi bagaimana untuk aku rase bahagia jika setiap mase aku sentiase rase curiga?

Page 1 of 20